- Γ. Σεφέρη 2, Αγρίνιο
- (+30) 26410-74233
- (+30) 26410-74138
- secrsa@upatras.gr
- Οδηγός σπουδών
- Έντυπα
- Επικοινωνία
- Forum
Ιστορική ανασκόπηση των συστημάτων πιστοποίησης σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Βασικές έννοιες πιστοποίησης της ποιότητας, ασφάλειας και του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των γεωργικών προϊόντων.
Εμβάθυνση στην πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων: ποιότητα, ασφάλεια, διατροφική αξία, παραδοσιακός χαρακτήρας (ΠΟΠ), (ΠΓΕ), βιολογικά προϊόντα, κ.ά.
Μάρκετινγκ γεωργικών προϊόντων και πιστοποίηση.
Πρότυπα πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων.
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων.
Διαδικασίες πιστοποίησης και προαπαιτούμενα.
Προσέγγιση πλάνου πιστοποιήσεων αγροτικών προϊόντων και πρότυπων αγροδιατροφικών εταιρειών.
Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων.
Εμβάθυνση στη διασφάλιση ποιότητας στην πρωτογενή παραγωγή: Πρότυπα AGRO -Πρότυπο Global Gap, κ.ά.
Εφαρμογές –Παραδείγματα πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων και σύγχρονων αγροδιατροφικών επιχειρήσεων με πιστοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες.